Sy- & Hantverksfestivalen i Umeå
Nolia 17–19 september 2021

Information med anledning av coronapandemin:

På grund av coronaviruset och regeringens beslut att inte tillåta större folksamlingar har vi blivit tvingande att flytta fram Sy- & Hantverksfestivalen i Umeå till nästa år. Nya datum är 17–19 september 2021. Vi i projektteamet är mycket ledsna över detta men våra besökares, utställares och medarbetares hälsa är alltid vår högsta prioritet när vi genomför ett evenemang. Förköpta biljetter kommer att gälla till valfri Sy- & Hantverksfestival i Sverige under 2020 och våren 2021.

Senaste nytt!

Välkommen till gemenskapen!

Sy- & Hantverksfestivalen är Sveriges största handarbetsmässa. Här träffas 10 000-tals personer under året med en gemensam nämnare; skaparglädje!

Förköp din biljett här!

Vill du spara både tid och pengar ska du köpa din biljett i förväg. Det är det enklaste och smidigaste sättet att lösa entréavgiften och att fortare komma in på mässan.

Våra aktiviteter & workshops

På våra mässor får du möjligheten att utveckla dina kunskaper eller lära dig något nytt. Kika gärna igenom utbudet i god tid innan för att planera ditt besök.

Se vilka utställare som kommer!

På våra mässor hittar du utställare som erbjuder allt du behöver för ditt kreativa skapande. Ofta hittar du saker här som inte alltid är så lätta att hitta annars.

Hitta till mässan

Sy- & Hantverksfestivalen arrangeras på Nolia i Umeå. Det finns en stor parkering i anslutning till mässhallarna, men man kan även åka buss eller ta en promenad. Nolias mässhallar ligger bara 10-15 minuters promenad från Renmarkstorget i Umeå.

Användbara länkar:
www.nolia.se
www.tabussen.nu

Nästa mässa börjar om:
0
0
0
veckor
0
0
0
0
dagar
0
0
timmar
0
0
minuter
0
0
sekunder