Mässguide – Stockholm

Mässguiden har blivit lite av ett samlarobjekt för många av våra besökare. Många planerar sitt besök i förväg med hjälp av den, andra använder den för att komma ihåg vilka utställare man besökt, och andra tycker det är kul att kika tillbaka på våra aktiviteter och workshops.

Här kan ni läsa vår mässguide i digitalt format. I den står allt ni behöver veta om mässan: samtliga utställare, alla aktiviter och alla workshops med mera. Mässguiden finns tillgänglig cirka två veckor före mässans start.

Vår mässguide delas även ut i pappersformat under mässan, de som har beställt kommer få mässguiden cirka en vecka innan mässan.

Trevlig läsning!

Vill du hellre ladda ner och skriva ut mässguiden? Klicka på knappen här:

Ladda ner mässguide

Förköp din biljett här!

Vill du spara både tid och pengar ska du köpa din biljett i förväg. Det är det enklaste och smidigaste sättet att lösa entréavgiften och att fortare komma in på mässan.

Våra aktiviteter & workshops

På våra mässor får du möjligheten att utveckla dina kunskaper eller lära dig något nytt. Kika gärna igenom utbudet i god tid innan för att planera ditt besök.

Se vilka utställare som kommer!

På våra mässor hittar du utställare som erbjuder allt du behöver för ditt kreativa skapande. Ofta hittar du saker här som inte alltid är så lätta att hitta annars.