Mässguide – Stockholm

Mässguiden har blivit lite av ett samlarobjekt för många av våra besökare. Många planerar sitt besök i förväg med hjälp av den, andra använder den för att komma ihåg vilka utställare man besökt, och andra tycker det är kul att kika tillbaka på våra aktiviteter och workshops.

Här kommer ni kunna läsa vår mässguide i digitalt format. I den står allt ni behöver veta om mässan: samtliga utställare, alla aktiviter och alla workshops och en massa annat läsvärt. Vår mässguide delas även ut i pappersformat under mässan. Mässguiden kommer finnas tillgänglig ett par veckor innan mässan öppnar.

Beställ den tryckta mässguiden (endast 1 exemplar kan beställas) genom att fylla i formuläret nedan och klicka på skicka. Sista dag för beställning är måndag 3 februari kl 13.00.

Förköp din biljett här!

Vill du spara både tid och pengar ska du köpa din biljett i förväg. Det är det enklaste och smidigaste sättet att lösa entréavgiften och att fortare komma in på mässan.

Våra aktiviteter & workshops

På våra mässor får du möjligheten att utveckla dina kunskaper eller lära dig något nytt. Kika gärna igenom utbudet i god tid innan för att planera ditt besök.

Se vilka utställare som kommer!

På våra mässor hittar du utställare som erbjuder allt du behöver för ditt kreativa skapande. Ofta hittar du saker här som inte alltid är så lätta att hitta annars.