Sy- & Hantverksfestivalen i Göteborg
29–31 januari 2021

Information om coronaviruset:

På grund av coronaviruset och regeringens beslut att inte tillåta större folksamlingar har vi blivit tvingande att flytta fram Sy- & Hantverksfestivalen i Göteborg. Nya datum är 29–31 januari 2021. Vi i projektteamet är mycket ledsna över detta men våra besökares, utställares och medarbetares hälsa är alltid vår högsta prioritet när vi genomför ett evenemang. Förköpta biljetter kommer att gälla till valfri Sy- & Hantverksfestival i Sverige under 2020 och våren 2021.

Välkommen till gemenskapen!

Sy- & Hantverksfestivalen är Sveriges största handarbetsmässa. Här träffas 10 000-tals personer under året med en gemensam nämnare; skaparglädje!

Förköp din biljett här!

För en smidig entré på mässan ska du köpa din biljett i förväg.

Våra aktiviteter & workshops

På våra mässor får du möjligheten att utveckla dina kunskaper eller lära dig något nytt. Kika gärna igenom utbudet i god tid innan för att planera ditt besök.

Se vilka utställare som kommer!

På våra mässor hittar du utställare som erbjuder allt du behöver för ditt kreativa skapande. Ofta hittar du saker här som inte alltid är så lätta att hitta annars.

Hitta till mässan

Sy & Hantverksfestivalen arrangeras på Svenska Mässan i Göteborg. Enklast tar du dig hit med spårvagn eller buss, men kommer du med bil är adressen Mässans Gata 20.

Användbara länkar:
www.svenskamassan.se
www.vasttrafik.se

Nästa mässa börjar om:
0
0
0
veckor
0
0
0
0
dagar
0
0
timmar
0
0
minuter
0
0
sekunder